september 22, 2008

Klädesplagg bortsorterade

En sista uppdatering innan ögonlocken faller igen helt... Lyckades utan större problem sortera bort 35 klädesplagg från den stora högen, vilket gör att det borde vara runt 55 plagg kvar nu. Ska ta hand om resten imorgon, och förhoppningsvis de två återstående kategorierna.

1 kommentar:

Mr. Yang sa...

Har insett bland allt bråte hur lite 100 saker egentligen är för en "modern" människa. Särskilt om t.ex. underkläder räknas som separata items. Men vi måste definiera om ett item. Som sagt, 100 stycken oljetankers och 100 kalsonger kan inte vara samma sak (nu ska du inte göra några dumma associationer mellan en oljetanker och mina kallingar ;)

En del i detta är väl att man tycker det är jobbigt med många saker runtomkring än. Men det är ju stor skillnad att t.ex ha en massa DVD-filmer helt utspridda än att ha dem i en låda. Fast å andra sidan kan ju inte lådan vara hur stor som helst. När börjar en låda inverka på ens liv. Eller är det helt enkelt så att det är volym som ska räknas också? Så att man få en dm3/y = X och att X ska vara så litet som möjligt? Jag ska fundera vidare på det där. Men jakten på onödiga saker fortsätter...